Sinterklaas en kerst komt er weer aan!

De feestdagen komen er weer aan: kerst en sinterklaas. Altijd lastig als je bijvoorbeeld lootjes gaat trekken en iemand trekt waarvan je niet zo goed weet wat je moet kopen. Of als je kerst viert met de familie en dat ene verre neefje er ook bij is, die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent. Gelukkig heb ik wat tips voor iedereen die vastloopt met cadeautjes kopen. En dan speciaal voor de wat mij betreft moeilijkste categorie: de mannen.

Lekker warm

Allereerst is het altijd goed om iets te geven voor de koude winter. Al lijkt het misschien moeilijk om een cadeau te kiezen voor een man, een handig kleding stuk kan nooit missen. Ook hebben de meeste mannen best wel een beetje een simpele stijl. Easy dus! Je kunt denken aan bijvoorbeeld een heren trui of een mooie sjaal. Deze heb je in allerlei kleuren en prijsklasse, dus voor ieder wat wils. En je kan dit makkelijk online bestellen bij bijvoorbeeld de Bijenkorf, Zalando of Whekamp. Handig voor als je even niet zoveel tijd hebt om voor cadeaus te gaan winkelen. Vaak is het zelfs ‘vandaag besteld, morgen in huis’.  Stressen over een cadeau gaat jou met deze tip dus niet gebeuren 😉

Altijd handig

Daarnaast zijn ‘handige’ cadeautjes ook altijd fijn om te hebben. Denk hierbij aan gadgets die je zelf ook altijd wel zou kunnen gebruiken. Zoals oortjes, een nieuwe telefoonoplader of een kleine muziekbox. Deze heb je ook weer, net zoals kleding, in allerlei prijsklassen. En mannen zijn natuurlijk bijna allemaal gek op gadgets. Grote kans dat je met zo’n cadeau dus iemand blij maakt! Maak je geen zorgen dat iemand dit misschien al heeft, want een extra paar oortjes bijvoorbeeld komt nooit ongelegen. Dan heeft diegene in ieder geval een reserve paar voor als ze stuk gaan.

Een persoonlijke touch

Tot slot zijn cadeaus met een persoonlijke ‘touch’ altijd leuk. Al zie je het misschien als prullaria om zoiets te kopen, door het persoonlijke tintje zal het iemand absoluut raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mok met een gekke foto of een kussensloop met een foto van jullie samen. Als het een verder familielid is zou je ook nog kunnen denken aan bijvoorbeeld een verjaardagskalender maken met foto’s van zijn/haar familie en vrienden. Denk er wel aan dat het iets langer duurt om dit te maken en voordat het geleverd wordt. Bestel dus op tijd!

Geef een reactie